Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Mesotherapie

Meso Therapie is het oppervlakkig injecteren van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. De Meso-pen werkt doormiddel van 5 of 9 kleine micronaaldjes tegelijk en vult de huid met hyaluronic acid, vitamine B3, aminozuur of andere boosters.

Maak een keus uit de verschillende boosters of laat onze arts u adviseren: Aqua Stem Cell Culture Ampoules, AC Stem Cell Gold Ampoules, Peptide Gold Ampoules, Salmon DNA Gold Ampoules, Whitening & Wrinkle Stem Cell Culture Ampoules.

  • Ideaal voor het hydrateren van de droge huid door de verschillende plantenextracten
  • Helpt rimpels te verminderen, de elasticiteit van de huid te versterken en de regeneratie van de huid te bevorderen
  • Zeer effectief voor het aanpakken van de behoeften van verouderende huid en het verjongen en herstellen van de huid van binnenuit. Het heeft een ongelooflijk effect op de celgroei en weefselregeneratie
  • Ideaal product voor gebruikers die last hebben van acne of huidirritatie
  • Helpt de huid er sterker en gezonder uit te zien en heeft een sterk verlichtend effect; helpt bij het verwijderen van rimpels

Product bevat geen: parabenen, minerale olie, benzofenon, formaldehyde, synthetische kleurstoffen

Stayve Serums
Behandeling Prijzen
Meso therapie eenmalig € 300,00 - 45 minuten
Kuur van 3 behandelingen € 750,00 - 45 minuten per keer
Meso therapie + Beautybar € 325,00 - 75 minuten
Kuur van 3 behandelingen + Beautybar € 799,00 - 75 minuten per keer

Mesotherapie is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald stoffen zoals, hyaluronzuur, vitamines verdunde in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden.
De techniek werd oorspronkelijk ontwikkeld en onderzocht door de Franse arts Michel Pistor (1924-2003). Van 1948 tot 1952 deed Pistor onderzoek naar mesotherapie voor het bestrijden van pijn en het behandelen van sportblessures.
Tegenwoordig wordt mesotherapie vooral nog gebruikt voor de behandeling van huidveroudering in de cosmetische chirurgie. Mesotherapie als anti-aging techniek wordt dan gebruikt voor het bestrijden en voorkomen van rimpels.

Arts

Bij Full Beauty Clinics Scheveningen worden alle Injectables behandelingen verzorgd door een cosmetische arts.
Zij is al meer dan 25 jaar een BIG-geregistreerde arts en voltooide de opleiding geneeskunde voordat zij zich als cosmetisch arts specialiseerde bij de (AAM) American Academy for Aesthetics Medicine.

Klanten kunnen vertrouwen op een zeer deskundige en persoonlijk aanpak en op haar eerlijke advies waardoor u vooraf duidelijkheid heeft over het te verwachten resultaat.

BB Glow Ampoule
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.