ruimtes te huur

Nieuwe ruimtes te huur!

Ben je opzoek naar een professionele, multifunctionele werkplek in een gezellige salon in Scheveningen? Mogelijk een eigen pagina op onze website, deelname aan onze online agenda, parkeerplek voor de deur, op maandag en donderdag koopavond, een complete receptie met telefoniste, wifi, koffie faciliteiten en werken in een heel leuk en betrouwbaar team! Wij zijn niet alleen een beautysalon maar ook een cosmetisch kliniek met een uniek all-in-one concept.

1. Wellness ruimte

De wellness-ruimte heeft een massage-bed, warm water, no-Touch disposables met desinfectie middelen en voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. In de wellness ruimte kun je massages geven, harsen/waxen, wimperextensions zetten en gezichtsbehandelingen geven. Compleet met opbergruimte, waxpot en handdoekverwarmer.

2. Beauty ruimte

De beauty-ruimte heeft een moderne elektronische behandelstoel, warm water, no-Touch disposables met desinfectie middelen en voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. De beautyruimte is geschikt voor tanden bleken, gezichtsbehandelingen, permanente make-up, henna brows en cosmetisch pedicure. Compleet met opbergruimte, zadelkruk en loeplamp. Dient zelf eigen producten aan te schaffen.

3. Manicuretafel

De manicure-tafel is een luxe ruime werkplek met een eigen wachtruimte voor de volgende klant en wandrek voor alle nagellak en gellakpotjes. De manicuretafel kan gebruikt worden voor gelnagels/acrylnagels/manicure en is compleet met loeplamp, zadelkruk en afzuigsysteem. Vanuit de manicure ruimte werkt de behandelaar met zicht op de receptie en de voordeur, zo zie je altijd wie en hoelaat iemand binnenkomt! Gebruik van eigen werkmateriaal en producten is een must.

Het contract voor deze 3 ruimtes 1. 2. en 3. geldt voor 12 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor 3 dagen zijn 600,- euro excl. 21% BTW per maand. De kosten voor 1 dag per week is 300 euro excl. 21% per maand.

4. Behandelruimte

De behandelruimte is een witte ruimte met veel licht uit de tuin en heeft een moderne behandel/pedicurestoel incl. no-Touch disposables met desinfectie middelen en een middelgrote tafel voor een intake gesprek of om administratieve werkzaamheden te kunnen verrichten. De behandelruimte is geschikt voor IPL laserontharing, tattoo-verwijdering, tatoeëren, piercen, medische pedicure behandelingen en permanente make-up.

Het contract voor ruimte 4 geldt voor 12 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor 3 dagen zijn vanaf 800 euro tot 1200,- euro excl. 21% BTW per maand. De kosten voor 1 dag per week is 400 euro tot 750,- excl. 21% per maand. Afhankelijk van de behandelingen die hier uitgevoerd gaan worden.

5. Cosmetischeruimte

De cosmetische ruimte heeft alle faciliteiten voor tandheelkunde, intake plastische chirurgie, medische behandelingen zoals PRP en injectables. Deze ruimte voldoet aan alle richtlijnen van de GGD en heeft een aparte intake ruimte met een mooi chesterfield bureau en ruime kast.

Het contract voor deze ruimte geldt voor 12 maanden en een opzegtermijn van 1 maand. De kosten voor 3 dagen zijn 1500,- euro excl. 21% BTW per maand. De kosten voor 1 dag per week is 800 euro excl. 21% per maand.

6. Kappersstoel

Wij hebben in onze stijlvolle salon één kappersstoel met alle toebehoren, zoals wasbak, kastruimte en tevens ruimte voor product verkoop.
Men dient zelf voor de producten en benodigdheden te zorgen. In de prijs zitten ook de kosten voor de receptie (de klanten kunnen online en telefonisch een afspraak maken via onze receptionisten), het schoonmaken en gebruik van koffie & spa faciliteiten.

Het contract voor ruimte 6 geldt voor 24 maanden en een opzegtermijn van min. 1 maand. De kosten zijn 75,- euro per dag excl. 21% btw en korting bij meerdere vaste dagen.

Wat wij vragen

Persoonlijkheid

 • Vriendelijk
 • Verzorgd
 • Betrouwbaar
 • Gemotiveerd
 • Klantgericht
 • Doorzetter
 • Professioneel

Profiel

 • In het bezit van diploma(‘s) - certificaten
 • Beschikt over relevante werkervaring
 • Opgeruimd, schoon en netjes
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Zorgt voor eigen klantcondities
 • Actieve bijdrage aan marketing en SM

Ben je enthousiast geworden van deze oproep en heb je oprecht interesse of ken je wellicht iemand waar deze oproep geschikt voor is? Voor alle informatie en afspraken en vragen kun je bij ons terecht:

Babette Beijer
Full Beauty Clinics B.V.
Algemeen Directeur Beijer Holding BV
Stevinstraat 112, 2587 ER, Scheveningen
contact@fullbeautyclinics.nl
070 - 23 900 22

Afspraak
maken