SALON EN PRAKTIJK-RUIMTES TE HUUR BIJ FULL BEAUTY CLINICS!

Ben je opzoek naar een professionele, multifunctionele werkplek in een luxe beautykliniek/salon in Belgisch Park in Scheveningen? Mogelijk een eigen pagina op ons drukbezochte website, veel goede reviews, deelname aan onze online agenda, parkeergelegenheid voor de deur, op maandag en donderdag koopavond, een nette aanmeldreceptie met wachtruimte, camerabeveiliging met alarm, inclusief bedrijfsverzekering, wifi, koffie/spa faciliteiten en werken met ervaren en betrouwbare collega's! Wij zijn gericht op medisch, cosmetisch en alles op het gebied van beauty en uiterlijke verzorging.

ruimtes te huur

1. EERSTE BEHANDELRUIMTE

Deze ruimte heeft een mat glazen deur en moderne elektrische behandelstoel en is geschikt voor hydra facials, microdermabrasie, gezichtsbehandelingen, salonbehandelingen zoals: harsen/waxen, wimperextensions, wimperlifting, masssages, dermapen, permanente make-up, tanden bleken enz. Aanwezig: vloerverwarming, badmeubel met spiegelkast en koud/warm water, no-Touch disposables met desinfectie middelen en voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. Compleet met opbergruimte, zadelkruk, loeplamp, waxpot en handdoekverwarmer.

2. TWEEDE BEHANDELRUIMTE

De tweede salon-ruimte heeft een mat glazen deur met massagebed, vloerverwarming, badmeubel met spiegelkast en koud/warm water, no-Touch disposables met desinfectie middelen en voldoet aan alle richtlijnen van de GGD. Deze ruimte is geschikt voor tanden bleken, cryolipolyse, gezichtsbehandelingen, permanente make-up, wimpers en wenkbrauwen, cosmetisch pedicure enz. Compleet met opbergruimte, zadelkruk en loeplamp.

3. MANICURETAFEL

De manicure-tafel is een luxe ruime werkplek met een eigen wachtruimte voor de volgende klant en wandrek voor alle nagellak en gellakpotjes. De manicuretafel kan gebruikt worden voor gelnagels/acrylnagels/manicure en is compleet met loeplamp, zadelkruk en afzuigsysteem. Vanuit de manicure ruimte werkt de behandelaar met zicht op de receptie en de voordeur, zo zie je altijd wie en hoelaat iemand binnenkomt! Gebruik van eigen werkmateriaal en producten is een pre. Voor een meerprijs kunnen onze producten en kleuren gebruikt worden. (Ideaal voor starters).

Nieuw bij Full Beauty Clinics:
Diverse behandelruimtes te huur aangeboden op zzp-basis per dagdeel!
Let op > minimaal 4 dagdelen per maand.

4. PRAKTIJKRUIMTE

Deze praktijkruimte is een klinische ruimte met veel licht uit de tuin en heeft vernieuwde airco en een moderne behandel/pedicurestoel inclusief no-Touch disposables met desinfectie middelen en een middelgrote tafel voor een intake gesprek of om administratieve werkzaamheden te kunnen verrichten en wat plankjes aan de wand en een aparte archiefkast voor voorraad. Toegang tot de tuin. (Terrasje). De praktijkruimte is geschikt voor injectables, medische behandelingen, laserontharing, tattoo-verwijdering, tatoeëren, piercen, medische pedicure behandelingen, permanente make-up enz. Certificering zijn voor eigen rekening.

Nieuw bij Full Beauty Clinics:
Diverse behandelruimtes te huur aangeboden op zzp-basis per dagdeel!
Let op > minimaal 4 dagdelen per maand.

5. COSMETISCHE/MEDISCH PRAKTIJKRUIMTE

De cosmetische ruimte heeft alle faciliteiten voor tandheelkunde, intake plastische chirurgie, esthetische behandelingen zoals PRP, pact therapie en injectables. Deze ruimte voldoet aan alle richtlijnen van de GGD en heeft een aparte intake ruimte met een mooi chesterfield bureau, archiefkastje en ruime kast. In de praktijkruimte zelf is veel kastruimte, moderne elektrische behandelstoel, loeplamp, zadelkruk, vitrinekast, no-Touch disposables met desinfectie middelen en vloerverwarming.

Nieuw bij Full Beauty Clinics:
Diverse behandelruimtes te huur aangeboden op zzp-basis per dagdeel!
Let op > minimaal 4 dagdelen per maand.

6. KAPPERSSTOEL/KAPSALON

Wij hebben in onze stijlvolle salon één kappersstoel met alle toebehoren: was-unit, kaptafel, kastruimte, een eigen gedeelte in de keuken voor het mengen van verf en tevens ruimte in de salon voor product verkoop. En er is een rond bank waar klanten kunnen wachten.
Men dient zelf voor de producten en benodigdheden te zorgen. In de huurprijs zitten ook de kosten voor de website en de receptie. Klanten kunnen online en telefonisch een afspraak maken via onze receptionisten. Ook het schoonmaken van de salon en gebruik van koffie & spa faciliteiten en beveiliging behoren bij de overeenkomst.

Nieuw bij Full Beauty Clinics:
Diverse behandelruimtes te huur aangeboden op zzp-basis per dagdeel!
Let op > minimaal 4 dagdelen per maand.

WAT WIJ VRAGEN:

Persoonlijkheid

 • Vriendelijk
 • Verzorgd
 • Professioneel
 • Betrouwbaar
 • Gemotiveerd
 • Klantgericht
 • Doorzetter
 • Discreet

Profiel

 • In het bezit van diploma(‘s) - certificaten
 • Beschikt over relevante werkervaring
 • Opgeruimd, schoon en netjes
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Zorgt voor het grootste gedeelte voor eigen klantcondities
 • Actieve bijdrage aan marketing en social media

Wij bevinden ons in het mooie stadsdeel Scheveningen, midden in het Belgisch Park en nabij de Noordzee en het Westbroekpark. Via doorgaande wegen zoals de Van Alkemadelaan en de Nieuwe Parklaan zijn wij uitstekend bereikbaar. Parkeergelegenheid voor de deur.

Voor alle informatie en afspraken en vragen kun je bij ons terecht:
Babette Beijer
Full Beauty Clinics B.V.
Algemeen Directeur Beijer Holding BV
Stevinstraat 112, 2587 ER, Scheveningen
contact@fullbeautyclinics.nl
070 - 23 900 22

Afspraak
maken