Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


REYU Haargroeibehandeling

Herstel uw slapende haarzakjes in 12 weken en bereik tot 40% meer haar op een natuurlijke manier. Met gemiddeld 30.000 extra haren en geen downtime is REYU een gamechanger. REYU werkt ook uitstekend als nazorg voor getransplanteerd haar en heeft een regenererende werking op grijze haren.

Stop haarverlies in 4 sessies: frequentie van 1x in de week
Stimulatie van haargroei in 7 tot 12 sessies: Haar wordt dikker en beter van kwaliteit.
Tijd per sessie varieert afhankelijk van de oppervlakte van het haarverlies.

 • Meer haar door activatie van slapende haarfollikels - 30.000 haren (25-55 jaar).
 • Om de haren zo lang mogelijk te blijven behouden. (Huidige methode bestaat uit medicatie zoals minoxidil en finasteride).
 • Aftercare na een haartransplantie in plaats van PRP met naalden.
 • Grijze haren
 • Hoofdroos
 • Psoriasis
 • Jeukende scalp
 • Stop haarverlies
 • 100% efficiënt
 • Pijnvrij en veilig
 • Resultaat na 7 weken
 • REYU bied langdurig resultaat
Reyu behandeling Reyu behandeling
Reyu behandeling
Reyu behandeling
Reyu behandeling

Hoe verloopt een REYU behandeling?

Fase 1: REYU aqua

De huid en poriën worden gezuiverd en er worden actieve ingrediënten ingesluisd. Onze huid is geen goede elektrische geleider waardoor we we elektrolyten (magnesiumsulfaat) inbrengen om de geleiding te bevorderen.

Fase 2: elektrische stimulatie

Er wordt een elektrode gekleefd op het niveau van de uittredende spinale zenuw. Met de REYU pen wordt er de te behandelende zone behandeld. Je kan op dit moment van de behandeling de spieren in de behandelzone voelen samentrekken. REYU is een pijnloze behandeling.

Reyu behandeling

Over REYU

De Natuurlijke Revolutie is gericht op het activeren van ons interne zelfgenezingsproces. De sleutel tot onze schoonheid en gezondheid berust op de integriteit van de natuurlijke paden die al onze organen verbinden met ons interne centrale commando. Wanneer deze natuurlijke biofeedbacklussen worden beïnvloed door veroudering, levensstijl of trauma, raken de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel. Verzakking van de huid en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of urinaire en seksuele ongemakken zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Maak kennis met Reyu, een behandeling die gebruikmaakt van onze natuurlijke lichaamsstromen, zoals het zenuwstelsel en het vasculaire systeem, met behulp van bewezen biofeedbacklustechnologie. Met behulp van microstromen herstellen we functies in uw lichaam die zijn aangetast door veroudering. permanent.
Doe mee met de natuurlijke revolutie met Reyu.

Prijzen

Mag eventueel in termijn betaald worden,
3x €500,-

Haar behandeling incl. wassen €300,00 - 60 minuten
Haar behandeling incl. wassen €2100,00 (tijdelijk €1500,00) - 7 x 60 minuten

DOE MEE AAN DE NATUURLIJKE REVOLUTIE MET REYU

De moderne geneeskunde heeft ons leven meer dan ooit verlengd. Daardoor is veroudering onze belangrijkste oorzaak van fysieke achteruitgang geworden. Verergerd door een slechte levensstijl. Veroudering brengt onze gezondheid, schoonheid en autonomie in gevaar.

Momenteel bestaat het antwoord op veroudering voornamelijk uit lokale behandelingen van de aangetaste organen.Maar er is een andere manier. Recente studies hebben de mechanismen onthuld over hoe de natuur onze cellen gezond houdt. Alle cellen en organen zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel via natuurlijke paden, die in een lus lopen en informatie heen en weer laten circuleren.
We noemen ze de Biofeedback lussen. Veroudering tast deze lussen en de daarmee verbonden organen aan. Een verslapte huid, haaruitval, pijnlijke gewrichten of genitale kwalen zijn het gevolg van deze ontkoppeling. Op basis van de wetenschap hebben Dr. Karavani, een team van universitaire ingenieurs en internationale therapeuten een functionele methode ontwikkeld die het probleem bij de wortel oplost. Deze methode verbindt onze weefsels opnieuw met ons centrale zenuwstelsel, door onze Biofeedback-lussen te activeren en te regenereren. Deze methode heeft bewezen voordelen. Het gebruikt een zorgvuldig geprogrammeerde micro-stroom. We volgen speciaal ontworpen protocollen met twee afzonderlijke elektroden. De ene is verbonden met het orgaan en de andere met het centrale zenuwstelsel.

Er ontstaat een natuurlijke activering aan beide uiteinden van de lus. Dan begint onze eigen kracht om te regenereren!
Slapende haarzakjes, vermoeide en verslapte gezichten, verzwakte genitale functies of pijnlijke gewrichten krijgen hun jeugdige kracht terug. Weefsels normaliseren en genezen, waardoor vele huidaandoeningen zoals acne, bruine vlekken, droge of vette huid worden opgelost.
Biofeedback is moeiteloos, veilig en pijnloos.
Het effect is natuurlijk.
De kuur mag u gespreid betalen. U dient de kuur wel af te maken.
De resultaten zijn duurzaam omdat het herstel van binnenuit komt.


REYU in de Telegraaf

Wat kun je doen tegen kaalheid? Meer dan je zou denken, zeggen experts.
Bron: https://www.telegraaf.nl/lifestyle/1095894929/wat-kun-je-doen-tegen-kaalheid-meer-dan-je-zou-denken-zeggen-experts

In het artikel van De Telegraaf is te lezen dat haarverlies een veelvoorkomend probleem is bij mannen, veroorzaakt door factoren zoals genetica, hormonen en leeftijd. Deskundigen benadrukken dat behandelingen afhankelijk zijn van de oorzaak van kaalheid. Voor genetisch bepaald haarverlies kunnen opties zoals PRP-behandelingen en haartransplantaties effectief zijn, terwijl thuisremedies zoals rozemarijnolie slechts ondersteunend zijn. Het artikel benadrukt ook het belang van het stabiliseren van haarverlies en voldoende gezond haar voor een succesvolle haartransplantatie.

Lees het volledige artikel


Dr Karavani:
Beste patiënt,

Hoewel we in staat zijn ons uiterlijk te verbeteren en veroudering van buitenaf tegen te gaan, hebben recente ontdekkingen aangetoond dat er ook een andere weg is.

Alle delen van ons lichaam zijn namelijk verbonden met de belangrijkste organen die impulsen genereren om het lichaam te voeden. Deze worden de Centrale Organen genoemd, zoals de hersenen, het hart en de darmen. Wanneer verbindingen degenereren door ouderdom en een slechte levensstijl, veroudert ons lichaam. We verliezen haar, krijgen rimpels en vlekken en ons gezicht verliest zijn volume en frisheid.

REYU is een nieuwe technologie om deze verbindingen te regenereren en zo veroudering van binnenuit te keren. Het is natuurlijk, 100% veilig en duurzaam. Na elke sessie ziet u er geweldig en ontspannen uit. Na ongeveer 4 sessies zijn de resultaten zichtbaar en blijven dat ook na verloop van tijd.

Voeg een natuurlijke techniek toe aan uw behandelplan voor meer resultaten die langer aanhouden.

Met REYU help je de natuur een handje om zichzelf van binnenuit te herstellen.

Karavani
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.