Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Beautybar

De Full Beauty Clinics Scheveningen heeft een zogenaamde Walk-in BeautyBar; Een nieuw systeem waarbij je binnen loopt en direct plaats kunt nemen bij een speciale lamp om een zeer effectieve huidverjongingsbehandeling te ondergaan.

Deze Beautybar is ideaal voor het diep hydrateren en oxygenereren van de huid. Nadat de huid is blootgesteld aan het licht op basis van het kleurprotocol dringen de werkzame bestanddelen van de speciaal geselecteerde unieke serums van de Beautybar de huid binnen. De combinatie van serums met de unieke LED Technologie is net zo effectief als een Meso-lift.

Het resultaat is een ongeëvenaarde uitstraling en gladheid van de huid, waarbij donkere kringen veel minder zichtbaar worden en de huid straalt.

De Beautybar is daarnaast zeer geschikt als ondersteuning van een botox en/of filler behandeling of van behandelingen van kleine littekens & vlekjes.

  • Huidverjonging
  • Littekenherstel
  • Acne vermindering
  • Anti pigmentatie

Werking van de lasers

Huidverjonging: Geel licht (koude laser)
Deze BeautyBar behandeling geeft een algemene cosmetische gezicht verjonging en zorgt voor de vermindering van rimpels en fijne lijnen. De aanmaak van collageen en elastine heeft een positief effect op rimpels en de elasticiteit van de huid.

Littekenherstel: Rood licht (koude laser)
Deze BeautyBar behandeling stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, dus voor vermindering van rimpels en fijne lijnen maar is daarnaast zeer effectief voor wondgenezing van littekens of vlekjes die bijvoorbeeld door acne zijn ontstaan.

Acne: Blauw licht (koude laser)
Deze BeautyBar behandeling helpt met name de genezing van acne en om acne te voorkomen. Blauw licht werkt antibacterieel en zorgt ervoor dat bacteriën die op de huid zitten & acne kunnen veroorzaken gedood worden.

Anti pigmentatie: Groen licht (koude laser). Deze BeautyBar behandeling stimuleert de cel vernieuwing en verbetert het metabolisme van de huid. Het groene licht verheldert tevens de huidskleur, wat een zeer positief effect heeft op het verlichten van pigmentvlekken.

BeautyBar Prijzen

Een BeautyBar schoonheidsbehandeling duurt 24 minuten en is inclusief gezichts reiniging, serum en SPF 50.

Eenmalig € 35,00 - 24 minuten
Kuur van 3 behandelingen € 95,00 - 24 minuten
Kuur van 5 behandelingen € 155,00 - 24 minuten
Kuur van 10 behandelingen € 299,00 - 24 minuten

Voor het optimale resultaat adviseren wij dat er steeds 3 – 7 dagen tussen moet zitten. Bij een kuur van 10x behandelingen mag u ook met 2 personen komen op uw kuur!

Beauty bar
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.