Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Cryolipolyse Den Haag

Vanwege het coronavirus en de maatregelen van het r.i.v.m. werken wij uitsluitend met mondkapjes, rubberen handschoenen en desinfectiemiddelen om de klinische ruimte extra schoon en hygiënisch te houden. U bent vrij om zelf ook een mondkapje te dragen deze liggen indien gewenst voor u klaar.

Voor wie is het?

Vetbevriezing is voor iedereen met een gezond gewicht die graag een of meerdere vetrolletjes voorgoed ziet verdwijnen. Het verwijdert zelfs de hardnekkige vetrolletjes die niet weggaan met een dieet of intensief sporten. Het vet verdwijnt precies waar u dat wilt. Op de buik, benen, armen, rug en taille.

1

Wat gebeurd er met de vetcellen?

Vetcellen die met Cryolipolyse zijn verdwenen komen nooit meer terug. Ze worden geleidelijk door het lichaam op natuurlijke wijze afgevoerd, via de lever en de nieren. Net zoals dat gebeurd met vet uit onze voeding. U dient wel enigszins mee te werken aan het afslankproces: drink veel water, liefst met verse citroen, loop 30 min per dag zodat de afvoer van de bevroren vetcellen gemakkelijker worden afgevoerd door het lichaam.

Hoe werkt de behandeling?

Na het intakegesprek en invullen van het amnese formulier worden er foto’s van de zones gemaakt voor het dossier. Eerst wordt een membraam met koelvloeistof en aloëvera op de behandelde zone aangebracht om de huid goed te beschermen. Een greep klemt door middel van zachte vacuümtrek de vetrol tussen 2 koelplaten.
De precieze en gecontroleerde koeling breekt vetcellen op een natuurlijke manier af zonder de huid en omliggende weefsels te beschadigen.

Wat voelt men tijdens de behandeling?

De eerste 10 minuten voelt u een intense kou en de vacuümtrek van de applicator. Dit kan heel onprettig aanvoelen maar dat is maar even. Na 10 minuten is de behandelde zone vrijwel gevoelloos en kunt u in een comfortabele houding rustig ontspannen, een magazine lezen of werken op uw tablet.

Wat is het resultaat?

Na de kuur van drie behandelingen verdwijnt geleidelijk aan 5 tot 6 cm vet. Besef dat het resultaat pas definitief zichtbaar is na 10 tot 12 weken. Heeft u meerdere delen die geschikt zijn voor de cryolipolyse behandeling? Bespreek dit met de behandelaar en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen in 1 kuur of in een behandelplan!

Veel gestelde vragen

Deze behandeling wordt uitsluitend gegeven door behandelaars die hier gecertificeerd voor zijn. U bent bij ons volkomen veilig in de praktijk. Voor deze methode werd uitgebracht zijn er 7000 testen gedaan en daaruit blijkt dat het resultaat 100% werkt. Mocht u de behandeling in termijnen willen betalen dan is dat eventueel ook mogelijk bij ons. U dient dan wel te tekenen dat u de kuur zeker af maakt.

Prijzen:  
Kuur van 3 behandelingen € 525,-
Extra zone tijdens de behandeling € 50,-
Twee extra zones tijdens de behandeling € 75,-
Onderkin kuur van 3 behandelingen € 350,-
2
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.