Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Dermapen

Dermapen is het oppervlakkig injecteren van een vitamine- en mineralencomplex dat de werking van fibroblasten stimuleert gebruikt. Fibroblasten zorgen ervoor dat de huid collageen aanmaakt en de elasticiteit verbetert. Het aanwezige hyaluronzuur herstelt de vochtbalans in de huid. De dermapen werkt doormiddel van 5 of 9 kleine micronaaldjes tegelijk en vult de huid met hyaluronic acid, vitamine B3, aminozuur of andere boosters.

Maak een keus uit de verschillende boosters of laat onze arts u adviseren: Aqua Stem Cell Culture Ampoules, AC Stem Cell Gold Ampoules, Peptide Gold Ampoules, Salmon DNA Gold Ampoules, Whitening & Wrinkle Stem Cell Culture Ampoules.

Ideaal voor het hydrateren van de droge huid door de verschillende plantenextracten. Helpt rimpels te verminderen, de elasticiteit van de huid te versterken en de regeneratie van de huid te bevorderen.

Zeer effectief voor het aanpakken van de behoeften van verouderende huid en het verjongen en herstellen van de huid van binnenuit. Het heeft een ongelooflijk effect op de celgroei en weefselregeneratie.

Ideaal product voor gebruikers die last hebben van acne of huidirritatie. Helpt de huid er sterker en gezonder uit te zien en heeft een sterk verlichtend effect; helpt bij het verwijderen van rimpels. Product bevat geen: parabenen, minerale olie, benzofenon, formaldehyde, synthetische kleurstoffen.

Prijzen
Dermapen eenmalig € 150,-
Kuur van 3 behandelingen € 350,-

Dermapen is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald stoffen zoals, hyaluronzuur, vitamines verdunde in de middelste huidlaag (mesoderm) gespoten worden.

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.