Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


NEW** DETOX HAIR THERAPY

De allernieuwste VEGAN Detox Hair Therapy behandeling bevordert de reiniging en ontgifting van de hoofdhuid en haren. Een complete wasbehandeling van de wortels tot de punten, die het haar zuivert, ontgift (resten van chloor, koper, metalen en de ophoping van chemische stoffen) en versterkt. De producten bestaan voor 98% uit natuurlijke stoffen en is geschikt voor mannen en vrouwen voor alle haartype maar ook met haargroeiproblemen, haaruitval, roos en ook overmatig vettig haar. De behandeling zorgt voor een stimulatie van een gezonde haargroei!

DETOX HAIR THERAPY awardwinning beste innovatieve vegan product tijdens Grand Prix LÍnnovation Paris!

Hair detox

Hoe werkt het?

Tijdens onze detox therapie elimineren wij de gifstoffen uit het haar en de hoofdhuid. Ook remt het geurtjes en creëert het een schild dat het haar beschermt tegen vervuiling en herstelt het de haarvezel.

De wasbehandeling wordt met detox shampoo in de wastafel rechtstreeks op de hoofdhuid aangebracht. Er worden in totaal maar liefst 6 verschillende producten opeenvolgend aangebracht en deze uitgebreidde wasbehandeling duurt ongeveer 45 minuten. Dit is een ontspannen en prettige behandeling.

Detox hair therapy
Hair detox
Hair detox

STAP 1: DETOX HAIR THERAPY SHAMPOO

De shampoo wordt zorgvuldig in de hoofdhuid gemasseerd. Dit is een process dat alle ophopingen van vettigheid van de hoofdhuid verwijdert.

Stap 2 & 3: Detox nr. 1 en Detox nr. 2

Detox nr. 1 en detox nr. 2 brengen wij aan op de hoofdhuid. De combinatie van detox 1 en detox 2 zorgen voor een bruisende reactie waarbij zuurstof en kooldioxidegas vrijkomen dat als een reinigende turbo in de hoofdhuid en de haarzakjes werkt. Hierdoor wordt de vasocirculatie van het haar verhoogt.

Stap 4: Detox Cream

De detox cream zorgt ervoor dat er aminozuren binnen en buiten het haar worden doordrongen. Tijgelijkertijd geeft het een diepe hydratatie, gaat gespleten punten tegen en geeft het bescherming tegen uv straling.

Stap 5: Detox 3 in 1 tonic

De tonic werkt direct om de vettigheid onder controle te houden, wat de hoofdverantwoordelijke is voor roos en verzwakking van het haar. Dit zorgt ervoor dat het vanaf de haarwortel wordt versterkt en het haar groeit en/of dikker wordt. (Ook voor degene die geen roos of vettigheid hebben, zorgt het voor haargroei stimulatie).

Stap 6: Detox Leave-in conditioner

De Detox leave-in creëert een beschermend schild rond het haar, dat fungeert als een beschermend schild met anti-vochtigheidswerking, beschermt tegen de zon, vervuiling, chloor en thermische bescherming. Dit schild omringt de haarlokken één voor één, waardoor afhankelijk van de FINISH een ander resultaat in het haar ontstaat.

  • Als het haar op natuurlijke wijze droogt, krijgt het volume, ideaal voor mensen die van volumineus haar houden.
  • Als er goed geborsteld wordt, heeft het de kracht om de uiteinden te verenigen en af te dichten door ze sterk te betrekken bij het beschermende schild, wat resulteert in superuitgelijnd haar en perfecte uiteinden.
  • Als het haar wordt gestijld, is het resultaat supersteil haar met een hoge duurzaamheid in het resultaat, omdat het haar geen vocht uit de omgeving absorbeert.
Hair detox Hair detox

Prijzen WASBEHANDELINGEN:

Behandeling Prijzen
Wasbehandeling 45 min. los
€ 55,-
Wasbehandeling kuur 5x (4+1 gratis)
€ 220,-
Wasbehandeling in combinatie met een REYU haargroei behandeling 1x
€ 45,-
Behandeling in combinatie met een REYU haargroei behandeling 5x (4+1 gratis)
€ 180,-

Prijzen THUISGEBRUIK:

Behandeling Prijzen
DETOX HAIR THERAPY SHAMPOO 300ML € 24,50
DETOX HAIR THERAPY CONDITIONER 300ML € 24,50
DETOX HAIRGROW THERAPY SERUM 15ML € 24,50
DETOX HAIR THERAPY 3 IN 1 PAKKET € 65,-

Setprijs €65,-

Hair detox

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.