Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


FUE haartransplantatie

Het is lastig om haarverlies te stoppen, maar met de FUE haartransplantatie is dat zeker mogelijk! Haaruitval (ook wel alopecia androgenetica genoemd) komt vaak voor bij mannen en is vaak te zien bij de kruin of bij de inhammen aan de voorzijde van het hoofd. Omdat wij werken met plaatselijke verdoving, zult u vrijwel geen pijn ervaren op uw hoofd tijdens de behandeling. FUE staat voor Follicular Unit Extraction. Uw haarzakjes worden met een dunne holle naald uit uw (achter)hoofd verwijderd en verplaatst naar de gewenste kale gebieden op uw hoofd. Doordat uw eigen haarzakjes (ook wel grafts genoemd) worden geïmplanteerd, krijgt u uw natuurlijke haargroei weer terug. Bij deze behandeling hoeft u er niet bang voor te zijn dat u geen littekens zult krijgen. U krijgt uw natuurlijke haar weer terug door middel van de FUE haartransplantatie bij Full Beauty Clinics. Geef uzelf een goede haartransplantatie tegen een betaalbare prijs cadeau. Zo krijgt u niet alleen uw haargroei maar ook uw zelfvertrouwen weer terug.

Sapphire methode

De Sapphire methode is een van de nieuwste behandelmethoden op het gebied van FUE haartransplantaties. Bij deze methode worden de haartransplantatie geplaatst in kanalen gemaakt met een instrument wat een sapphiren punt heeft. Deze punt is speciaal ontworpen om kleinere kanalen te openen in het behandelgebied tijdens de transplantatie.

Deze kanalen hebben een grote invloed op de hoeken, groeirichting en dichtheid van uw geïmplanteerde haren. Voor optimaal resultaat is het dus belangrijk dat de kanalen precies en juist worden geopend.

Deze methode is echter géén nieuwe behandeling, maar een innoverende vernieuwing binnen het behandelproces van de huidige Micro FUE. Kanalen zullen allemaal evenredig en op een meer precieze manier kunnen worden geopend vergeleken met de klassieke Micro FUE methode. Dit komt omdat de sapphiren punt nooit z’n scherpe kwijt zal raken. Sapphire is namelijk extreem krasbestendig en sterk.

Voordelen van de Sapphire methode:

  • Ideaal om kleinere kanalen te maken in het behandelgebied. Hierdoor kan meer dichtheid worden gerealiseerd in hetzelfde oppervlak
  • Verminderde kans op complicaties dankzij minimale beschadiging aan uw huidweefsel
  • Een sneller genezingsproces met minder korstvorming. De hoofdhuid zal gemiddeld 5 dagen minder nodig hebben om te genezen in vergelijking met de klassieke Micro FUE methode

DHI (Direct Hair Implantation)

De DHI, Direct Hair Implantation biedt een 100% natuurlijk resultaat. Het is bij deze methode niet meer nodig om kanalen te openen in het ontvangende gebied, iets wat in andere haartransplantatie technieken nog wel nodig was. Bij de DHI techniek wordt er gebruik gemaakt van de DHI Implanter, een speciaal implantatie apparaat. De DHI Implanter maakt het mogelijk om de haarzakjes direct te implanteren zonder vooraf gemaakte kanalen op de desbetreffende plek.

Het openen van kanalen wordt dus overgeslagen. Er zal dus haast geen sprake zijn van bloedingen tijdens het implementatieproces van de DHI methode. Uw haren in het ontvangende gebied zullen ook niet hoeven worden geschoren. De haarzakjes zullen namelijk direct worden geïmplanteerd in het desbetreffende gebied op uw hoofd. Dankzij het gebruik van de DHI Implanter, zal er volledige controle over de hoek, diepte en richting zijn van de geïmplementeerde haarzakjes. Hiermee bieden wij u optimaal resultaat.

Wat kunt u verwachten van een DHI behandeling?

  • Enkel scheren in het donorgebied
  • Minder bloeding dankzij de directe haartransplantatie
  • Maximale dichtheid van uw haar
  • Een snelle herstel

Ozon Methode

Ozon is als het ware een zuurstofverbinding. Deze methode zorgt ervoor dat de bloedcirculatie in de bloedvaten van het hoofd wordt gestimuleerd. Hierdoor zal de voeding en ademhaling van de haarzakjes worden verbeterd. Deze methode is dus ideaal om uw huidige haar aan te sterken. Mocht u dus last hebben van haaruitval? Dan kan de Ozon Methode dit tegenhouden.

De werking van ozon beschikt over een aantal eigenschappen

  • Ozon werkt ontsmettend, het doodt bacteriën, virussen en schimmels
  • De zuurstofwisseling in de cel wordt gestimuleerd. Een vermoeide patiënt ontvangt dus een boost aan energie. Uitgeputte weefsels zullen sneller herstellen, de veerkracht wordt opgedreven en de natuurlijke afweer wordt verhoogd tegen stress en andere indringers
  • Ozon beïnvloedt de stofwisseling van vetzuren die zich in het bloed bevinden. Zo gaat het dus bloed verkalking tegen
haartransplantatie
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.