Injectables Den Haag

Een injectable behandeling is een zorgvuldige en effectieve oplossing als je graag een frissere uitstraling wenst of bepaalde delen van het gezicht wil verfraaien. Tijdens de injectable behandeling pakken wij je probleemgebieden aan met behulp van botuline toxine (botox), fillers of een combinatie hiervan. wij gebruiken merken van A-kwaliteit die bewezen effectief en veilig zijn.

Wanneer is het effect zichtbaar/merkbaar?

De botox begint na enkele dagen te werken, dan neemt de spieractiviteit af, na ongeveer 2 weken is het effect op de spier maximaal. Dit is het moment om het resultaat van de behandeling qua spierfunctie te beoordelen.

Hoelang blijft het effect zichtbaar?

De werking duurt gemiddeld 3-4 maanden. Vaak is het zo dat het effect na meerdere behandelingen langer aanhoud.

Fillers

Wat is botuline toxine (botox)?

Botox blokkeert de prikkeloverdracht van zenuw naar spier waardoor deze tijdelijk (enkele maanden) minder krachtig is.
Botox wordt in bepaalde zones in het gezicht geïnjecteerd om de spier activiteit te verminderen. Het gevolg hiervan is dat de spieren tot rust komen, eventuele klachten afnemen, de huid niet meer plooit en bestaande rimpels vervagen. Bovendien wordt de vorming van nieuwe rimpels vertraagd.

Botox wordt gebruikt voor de indicaties:

  • Horizontale rimpels voorhoofd
  • Frons tussen wenkbrauwen
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift
  • Tandvleeslach
  • Putjes in de kin
  • Halsstrengen

Ook voor medische indicaties:

  • Migraine
  • Tandenknarsen
  • Overmatig transpireren
Verdwijnt mijn mimiek?

Nee. In het verleden zag je nog vaak gezichten die er te star uitzagen. Onze ervaring stelt ons in staat rimpels subtieler maar toch optimaal en zonder verlies van expressie te behandelen.

zones
Wat zijn fillers?

Een filler/vulmiddel is een gel die onder de rimpel wordt gespoten om te verzachten. Fillers zijn beschikbaar in verschillende samenstellingen, voor elk gebied een specifieke filler. De stevige variant filler wordt gebruikt voor herstel van (natuurlijk verlies van) volume en accentueren van contouren. Denk daarbij aan jukbeenderen en kaaklijn. De stof waaruit de filler bestaat komt van nature in het lichaam voor. Hier is het verantwoordelijk voor het vasthouden van vocht. Het geeft erbij de huid zijn spankracht. Een behandeling met hyaluronzuur herstelt het vochtgehalte van de huid. Bovendien worden de omliggende cellen gestimuleerd om collageen aan te maken, wat voor stevigheid van de huid zorgt.

Fillers worden gebruikt voor diverse indicaties:

Rimpels verzachten - volumeverlies herstellen - contouren accentueren - liftend en verstrakkend effect - lippen verfrissen/opvullen - kin vergroten (beter balans gezicht) - verfrissing onder de ogen - handverjonging - decolleté

Filler merk: Belotero®/Teosyal® (hyaluronzuur)

Saypha 1 ml € 200
Belotero 1 ml € 249
Stylage 1 ml € 350
Traangootjes € 400

Filler merk: Radiesse® (calcium hydroxylapatiet)

Radiesse is een filler, op basis van calcium en stimuleert collageen aanmaak. Geeft volume, stevigheid (jukbeen, kaak, kin) maar werkt tevens huidverbeterend, dan kan het verdunt worden en kun je bv de handen mooier, voller maken of hetzelfde gebied als bij Profhilo mooiere maken. (Let op! Dit product bevat geen hyaluronzuur).

1,5 ml € 499
3,0 ml € 849
4,5 ml € 1199
6,0 ml € 1519
Overige Vitamine B12-injectie € 30
Oplossen filler* d.m.v. hyaluronidase € 50

Botox merk: Bocouture®/Azzalure® (botuline toxine type A)

1 zone € 120
2 zones € 225
3 zones € 330
½ zone € 75
Overmatig transpireren € 449
Tandenknarsen v.a. € 249
Hals v.a. € 249
Migraine v.a. € 330

Profhilo® (hyaluronzuur)

Profhilo is geen filler en geen skinbooster, maar zit ertussin. Verbetert de huidkwaliteit oa krakelee huid, maakt de huid voller, steviger en geeft een mooie glow en stimuleert collageen productie.

2,0 ml (1e behandeling) € 300
2,0 ml (2e behandeling) € 250
4,0 ml (1e behandeling) € 550
4,0 ml (2e behandeling) € 450

Cosmetisch arts Zhian Sarras

Bij Full Beauty Clinics Scheveningen worden alle Injectables behandelingen verzorgd door cosmetische arts, Drs. Zhian Sarras.
Zij is al meer dan 25 jaar een BIG-geregistreerde arts en voltooide de opleiding geneeskunde voordat zij zich als cosmetisch arts specialiseerde bij de (AAM) American Academy for Aesthetics Medicine.

In de afgelopen jaren heeft zij zich verder gespecialiseerd door in London en in Nederland o.a. bij de zeer gerespecteerde Tom van Eijk Academy & Merz Aesthetics diverse Masterclass opleidingen te volgen over de allernieuwste technieken & trends.

Drs Zhian Sarras is gespecialiseerd in non-operatieve anti-aging behandelingen en al jaren een gerespecteerd lid van de AAAM; American Academy of Aesthetic medicine.

Klanten kunnen vertrouwen op een zeer deskundige en persoonlijk aanpak en op haar eerlijke advies waardoor u vooraf duidelijkheid heeft over het te verwachten resultaat.

Full Beauty Clinics Scheveningen biedt de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Drs Zhian Sarras in te plannen, om het gewenste resultaat te bespreken en een passend behandelplan te maken.

BIG-nummer: 29048591401

Zhian Sarras
Zhian Sarras
Afspraak
maken