Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Logo Full Beauty Clinics Logo Scalp Affects

MICRO HAAR PIGMENTATIE DEN HAAG

Micro Haar Pigmentatie is een niet-chirurgische cosmetische behandeling voor dunner wordend haar of haaruitval. Het wordt ook wel een haartattoo genoemd. Een bekwame MHP-artiest gebruikt kleine dunne naalden om kleine puntjes organisch pigment (kleur) door de bovenste dermislaag van de hoofdhuid te deponeren. Deze stippen geven het uiterlijk van dikker, voller haar of de frisse uitstraling van een buzz-snit.

MHP is een alternatieve oplossing voor haaruitval anders dan een haartransplantatie. MHP is ook een geweldige oplossing voor het bedekken van chirurgische littekens en het behandelen van gevallen van alopecia voor zowel mannen als vrouwen die er last van kunnen hebben. MHP is pijnloos en veel tijd- en kostenefficiënter dan een haartransplantatie.

Baard Service


DE VOORDELEN

  • Het is NIET INVASIEF, er is geen chirurgische ingreep voor nodig.
  • Het is een LANGDURIGE oplossing, met resultaten die jaren kunnen aanhouden.
  • Veelzijdige procedure, die een NATUURLIJK UITZIEND RESULTAAT garandeert.
  • Deze oplossing helpt UW VERTROUWEN en gevoel van eigenwaarde te VERHOGEN.

Haarlijn Service

HAARLIJN

Deze techniek helpt een teruggetrokken of niet-bestaande haarlijn te herstellen, door u een natuurlijke en vollere uitstraling te geven.

Litteken Service

LITTEKEN CAMOUFLAGE

Verberg de zichtbaarheid van uw (FUE/FUT) haartransplantatie en chirurgische littekens. Wij helpen om uw zelfvertrouwen terug te krijgen.

Baard Service

BAARD VERBETERING

Micro Baard Pigmentatie is ontworpen om gezichtshaar op de baard, snor en meer te verbeteren en te versterken.


Micro haar pigmentatie voor vrouwen

Vrouwen verliezen haar om verschillende redenen. Vaak is het een hormonale disbalans die zich kan manifesteren als een probleem op de lange termijn, hoewel er ook veel oorzaken op de kortere termijn zijn.
Een recente zwangerschap is een veel voorkomende oorzaak, ook wel postpartum haaruitval genoemd, of haaruitval die terug te voeren is op een reactie op bepaalde medicijnen.

Alopecia komt ook vaak voor bij vrouwen, een aandoening die vele vormen aanneemt, waaronder alopecia areata (vlekkerig haarverlies), alopecia totalis (totaal haarverlies op het hoofd) of verschillende vormen van diffuus dunner worden, vaak veroorzaakt door een aandoening die telogeeneffluvium wordt genoemd.
Wat de oorzaak ook is, micropigmentatie van de hoofdhuid voor vrouwen is in veel gevallen een geschikte oplossing omdat het kleurcontrast van het haar naar de hoofdhuid vermindert, waardoor een vollere look ontstaat en veel van de gevolgen van haaruitval bij onze vrouwelijke klanten worden verborgen.


Salon 1
Salon 2

HOE HET WERKT

In 3 eenvoudige stappen naar een oplossing op maat voor uw haaruitval.

STAP 1 > BOEK EEN CONSULT

Tijdens dit consult zal een gecertificeerde specialist uw hoofdhuid beoordelen en de mate van uw haarverlies of dunner wordend haar onderzoeken. Dit zal ons helpen de beste manier van handelen te bepalen en een op maat gemaakt behandelplan op te stellen dat past bij uw unieke behoeften.

STAP 2 > BOEK JE PLEK

Nadat u helemaal tevreden bent met het behandelplan voor haaruitval, plannen we uw behandeling in. Meestal heeft u 2-3 sessies nodig, met een tussenpoos van 10-14 dagen om een perfect resultaat te krijgen.

STAP 3 > UW BEHANDELING

De 1e sessie wordt gebruikt om de basis te leggen van gerepliceerde haarzakjes. Al na de eerste sessie merk je direct verschil en een vollere look.
De 2e en 3e sessie worden gebruikt om extra lagen van dichtheid toe te voegen om het uiterlijk van vol, kort haar te creëren en elk teken van haaruitval te elimineren.

We besteden veel tijd aan het mengen met je bestaande haar voor een naadloze en natuurlijke look. Ook in deze sessies kunnen we kleine aanpassingen doen aan de haarlijn. Na uw laatste behandeling zullen onze behandelaars u instructies voor nazorg geven en hoeft u ongeveer 4-6 jaar niet terug te komen.


Prijzen

Behandeling Prijs
Intake
(wordt verrekend bij behandeling)
€ 30,00 - 20 minuten
Een indicatie van onze tarieven zijn €500 per zone. Dunner wordend haar en alopecia zijn gebaseerd op individuele gevallen. Stuur foto's via mail of prijsindicatie.

HERSTEL VANDAAG JE VERTROUWEN!

Haar Zones
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.