Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Ombre powder brows Scheveningen

No.1 techniek/behandeling van dit moment. Geeft de look van make-up/“poeder effect”. De intensiteit wordt aangepast naar uw wensen voor het resultaat: naturel tot (super) intens. De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren! Ombre Powder Brows techniek geeft een poederachtig effect dat vergelijkbaar is met het effect van wenkbrauw poeder (make-up).
Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.
Wanneer u alleen voor een intake gesprek komt wordt er €25,- in rekening gebracht. Deze intake is inclusief advies, uw wensen bespreken en voortekenen. Na de intake wordt uw afspraak gepland en wordt de €25,00 euro verrekend met uw behandeling.

permanente make-up

Lip pigmentatie Scheveningen

Voorzorg PMU behandeling:
 • Geen aspirine, ibuprofen of naproxen gebruiken. Paracetamol mag wel worden ingenomen
 • Voorafgaand van de behandeling 24 uur van te voren geen alcohol, vitamine E (ook multivitamine) innemen
 • Doe u contactlenzen uit en draag u bril
Hoe lang duurt de behandeling?

De PMU behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. U kunt kiezen voor de Lipline, Lipshadow en Full Lips

 • De Lipline is een lijn op de liprand. Zo creëer je een duidelijke mondlijn en kan de lip groter doen lijken
 • Lipshadow is een Lipline die word ingeschaduwd naar binnen tegen de eigen lipkleur
 • Full Lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor het corrigeren van de lip en lipkleur

Er zijn veel verschillende soorten pigment kleuren zowel als felle en natuurtinten. De lippen zullen na de behandeling eerst 40 tot 60% donkerder zijn dan genezen resultaat.

De voordelen van permanente make-up:
 • Het bespaard een hoop tijd, geen vlekken of vervaging van de make up, geeft een boost zelfvertrouwen
 • Je kunt dus altijd zorgeloos sporten, op zonvakantie en zwemmen
 • Permanente make-up laat de goede contouren van jouw gezicht zien!

Er zijn veel verschillende soorten pigment kleuren zowel als felle en natuurtinten. De lippen zullen na de behandeling eerst 40 tot 60% donkerder zijn dan genezen resultaat.

De voordelen van permanente make-up: het bespaard een hoop tijd, geen vlekken of vervaging van de make up, geeft een boost zelfvertrouwen. Je kunt dus altijd zorgeloos sporten, op zonvakantie en zwemmen. Permanente make-up laat de goede contouren van jouw gezicht zien!

Nazorg

Direct na de behandeling zullen de lippen er misschien wat gezwollen uitzien, dit trekt binnen een paar uur vanzelf weg. De lippen zijn donker van kleur dan uiteindelijke resultaat. Schrik hier niet van, na een week wordt dit minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk resultaat krijgen.

 • U kunt direct na de behandeling 4 maal na elk uur met een uitgeknepen wattenschijf voorzichtig de wenkbrauwen deppen
 • Gebruik de crème na het zetten van permanent make-up wenkbrauwen gedurende 10 dagen die is meegegeven door de behandelaar
 • Gebruik het product dunlaags wanneer de huid trekkerig aanvoelt/jeukt met een schoon wattenstaafje
permanente make-up

Prijzen

Pmu Ombre powder brows
Behandeling Prijzen
Intake (wordt verrekend met de behandeling) € 25,00 - 30 minuten
Behandeling Ombre powdre Brows (inclusief nabehandeling binnen 2 maanden) € 350,00 - 120 minuten
Extra nabehandeling (derde keer) € 75,00 - 100 minuten
Jaarlijkse touch-up € 150,00 - 100 minuten
Full Lips (inclusief nabehandeling) € 399,00 - 240 minuten
Lipshadow inclusief nabehandeling € 350,00 - 180 minuten
Lipliner € 220,00 - 120 minuten
Permanente make-up voor de mooiste eyebrows, eyeliners en full lips treatments!

Waarom permanente make-up?

Permanente make-up blijft onder alle omstandigheden mooi. Ideaal dus tijdens het sporten, het zwemmen, in de sauna en op vakantie. Geen gedoe meer met make-up die uitloopt of die u steeds opnieuw moet aanbrengen. Met permanente make-up rond de ogen of bij de wenkbrauwen bent u al perfect opgemaakt als u wakker wordt!
Met permanente make-up op de lippen heeft u altijd een mond om te zoenen zonder dat deze afgeeft! Of als u allergisch bent voor gewone make/up kan dit een uitkomst zijn, het bespaard tijd en het loopt niet uit. Als u asymmetrische lippen hebt, kan het met permanente make-up gecorrigeerd worden. Onze lippen worden na mate we ouder worden smaller en verliezen ze hun kleur, door dit weer terug te brengen met natuurlijke tinten ogen ze jeugdiger en zien ze er weer fris en vol uit!

Wat kunt u verwachten?

Voordat de behandeling start wordt het eerst voorgetekend en bespreken we samen wat het beste bij uw gezichtsvorm past, en welke gewenste resultaten haalbaar zijn.
Het pigment van de permanente make-up wordt na de 1ste behandeling altijd door het lichaam voor een deel afgestoten. Na de 2de behandeling hecht het beter. Bij sommige is een derde behandeling nodig. Elke huid is anders en daarom is het van te voren niet te zeggen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Wij werken met een PMU apparaat dat voldoet aan de vereisten van de EU-richtlijn en is goedgekeurd door de GGD.
Tussen elke behandeling zit een geneesperiode van 6 tot weken.

permanente make-up

Mijn naam is Esmee Suradi. Ondertussen heb ik al meerdere opleidingen gevolgd bij Dutch Art Avenue, Ecuri Cosmetics PMU, Facefacts academy beauty school en Jolange opleidingen. Door de ervaring die ik heb op mogen doen, zal ik er alles aan doen om voor u het gewenste resultaat te bereiken.

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.