Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Ombre powder brows Scheveningen

No.1 techniek/behandeling van dit moment. Geeft de look van make-up/“poeder effect”. De intensiteit wordt aangepast naar uw wensen voor het resultaat: naturel tot (super) intens. De genezen resultaten zijn mooi bij alle huidtypen & huidkleuren! Ombre Powder Brows techniek geeft een poederachtig effect dat vergelijkbaar is met het effect van wenkbrauw poeder (make-up).
Met deze techniek van permanente make-up wordt op een heel subtiele wijze gepigmenteerd waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Alleen is het resultaat semi permanent. Dat houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van perfecte brows.
Wanneer u alleen voor een intake gesprek komt wordt er €25,- in rekening gebracht. Deze intake is inclusief advies, uw wensen bespreken en voortekenen. Na de intake wordt uw afspraak gepland en wordt de €25,00 euro verrekend met uw behandeling.

Lip pigmentatie Scheveningen

Voorzorg PMU behandeling:
 • Geen aspirine, ibuprofen of naproxen gebruiken. Paracetamol mag wel worden ingenomen
 • Voorafgaand van de behandeling 24 uur van te voren geen alcohol, vitamine E (ook multivitamine) innemen
 • Doe u contactlenzen uit en draag u bril
Hoe lang duurt de behandeling?

De PMU behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. U kunt kiezen voor de Lipline, Lipshadow en Full Lips

 • De Lipline is een lijn op de liprand. Zo creëer je een duidelijke mondlijn en kan de lip groter doen lijken
 • Lipshadow is een Lipline die word ingeschaduwd naar binnen tegen de eigen lipkleur
 • Full Lips is het volledig inkleuren van de lippen. Deze techniek is vooral geschikt voor het corrigeren van de lip en lipkleur

Er zijn veel verschillende soorten pigment kleuren zowel als felle en natuurtinten. De lippen zullen na de behandeling eerst 40 tot 60% donkerder zijn dan genezen resultaat.

permanente make-up
De voordelen van permanente make-up:
 • Het bespaard een hoop tijd, geen vlekken of vervaging van de make up, geeft een boost zelfvertrouwen
 • Je kunt dus altijd zorgeloos sporten, op zonvakantie en zwemmen
 • Permanente make-up laat de goede contouren van jouw gezicht zien!

Er zijn veel verschillende soorten pigment kleuren zowel als felle en natuurtinten. De lippen zullen na de behandeling eerst 40 tot 60% donkerder zijn dan genezen resultaat.

De voordelen van permanente make-up: het bespaard een hoop tijd, geen vlekken of vervaging van de make up, geeft een boost zelfvertrouwen. Je kunt dus altijd zorgeloos sporten, op zonvakantie en zwemmen. Permanente make-up laat de goede contouren van jouw gezicht zien!

Nazorg

Direct na de behandeling zullen de lippen er misschien wat gezwollen uitzien, dit trekt binnen een paar uur vanzelf weg. De lippen zijn donker van kleur dan uiteindelijke resultaat. Schrik hier niet van, na een week wordt dit minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk resultaat krijgen.

 • U kunt direct na de behandeling 4 maal na elk uur met een uitgeknepen wattenschijf voorzichtig de wenkbrauwen deppen
 • Gebruik de crème na het zetten van permanent make-up wenkbrauwen gedurende 10 dagen die is meegegeven door de behandelaar
 • Gebruik het product dunlaags wanneer de huid trekkerig aanvoelt/jeukt met een schoon wattenstaafje

Oogschaduw eyeliner (150 minuten)

Dit is echt de perfecte keuze voor diegenen die al gewend zijn aan een dagelijkse oogmake-up. Met enkele trucs is het ook mogelijk om zeer natuurlijke zachte schaduw aan te brengen die er niet heel donker uitziet. Het is mogelijk om zelf mee te bepalen hoe intens of zacht het resultaat dat je wilt bereiken. Een Shadow eyeliner-look zal je ogen meer gedefinieerd maken en een zeer elegante look creëren. Het resultaat blijft ongeveer 2 tot 4 jaar perfect, afhankelijk van de huid van elke klant en andere factoren. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een ​​keer in de 2 jaar een touch-up te laten doen.

Na de ingreep mag oogmake-up (mascara, wimperextensions) ongeveer een week niet worden gebruikt om infectie te voorkomen. Wimperextensions moeten minimaal 3 dagen voor de ingreep worden verwijderd. Contactlenzen moeten op de dag van de ingreep worden verwijderd en het is het beste om een ​​bril te gebruiken totdat de ogen zijn genezen (ongeveer 1 week) om eventuele infecties te voorkomen.

Prijs eerste behandeling (inclusief touch-up) 320,- euro
Prijs jaarlijkse touch-up (120 minuten) 130,- euro

permanente make-up permanente make-up

Belangrijke informatie en instructies vóór de wenkbrauwprocedure:

 • Als je al een oude permanente make-up ergens anders hebt laten maken, moet je een consult boeken voordat je een procedure boekt, omdat een cover-up soms niet mogelijk is en de cover-up procedure verschilt van de reguliere procedure waarbij de huid geen pigment heeft.
 • Drink 24 uur voor de ingreep geen alcohol, ook geen cafeïne houdende dranken en intense/pittige voedingsmiddelen op de dag van de ingreep!
 • Het is erg belangrijk om voor de ingreep goed te slapen en een voedzame maaltijd te hebben!
 • Gebruik geen medicatie voor de ingreep (paracetamol is toegestaan).
 • Als u acne/puistjes heeft op een te behandelen gebied, kunt u het beste wachten tot de huid is genezen.
 • Plan 1 week voor en na de ingreep geen gezichtsbehandelingen, en/of een huidpeeling.
 • Plan geen botox-/fillerprocedures in het behandelde gebied ~2 maanden voor en na de procedure.
permanente make-up

Prijzen

Pmu Ombre powder brows
Behandeling Prijzen
Intake (wordt verrekend met de behandeling) € 25,00 - 30 minuten
Behandeling Ombre powdre Brows (inclusief nabehandeling binnen 2 maanden) € 350,00 - 120 minuten
Extra nabehandeling (derde keer) € 75,00 - 100 minuten
Jaarlijkse touch-up € 150,00 - 100 minuten
Full Lips (inclusief nabehandeling) € 399,00 - 240 minuten
Lipshadow inclusief nabehandeling € 350,00 - 180 minuten
Lipliner € 220,00 - 120 minuten
Eyeliner inclusief nabehandeling € 275,00/td>
Permanente make-up voor de mooiste eyebrows, eyeliners en full lips treatments!

Waarom permanente make-up?

Permanente make-up blijft onder alle omstandigheden mooi. Ideaal dus tijdens het sporten, het zwemmen, in de sauna en op vakantie. Geen gedoe meer met make-up die uitloopt of die u steeds opnieuw moet aanbrengen. Met permanente make-up rond de ogen of bij de wenkbrauwen bent u al perfect opgemaakt als u wakker wordt!
Met permanente make-up op de lippen heeft u altijd een mond om te zoenen zonder dat deze afgeeft! Of als u allergisch bent voor gewone make/up kan dit een uitkomst zijn, het bespaard tijd en het loopt niet uit. Als u asymmetrische lippen hebt, kan het met permanente make-up gecorrigeerd worden. Onze lippen worden na mate we ouder worden smaller en verliezen ze hun kleur, door dit weer terug te brengen met natuurlijke tinten ogen ze jeugdiger en zien ze er weer fris en vol uit!

Wat kunt u verwachten?

Voordat de behandeling start wordt het eerst voorgetekend en bespreken we samen wat het beste bij uw gezichtsvorm past, en welke gewenste resultaten haalbaar zijn.
Het pigment van de permanente make-up wordt na de 1ste behandeling altijd door het lichaam voor een deel afgestoten. Na de 2de behandeling hecht het beter. Bij sommige is een derde behandeling nodig. Elke huid is anders en daarom is het van te voren niet te zeggen hoeveel behandelingen u nodig heeft. Wij werken met een PMU apparaat dat voldoet aan de vereisten van de EU-richtlijn en is goedgekeurd door de GGD.
Tussen elke behandeling zit een geneesperiode van 6 tot weken.

permanente make-up

Mijn naam is Jolita. Ik ben gediplomeerd permanente make-up artist en huidcosmetoloog. Ik begon mijn reis op schoonheidsgebied in 2020. Ik volgde trainingen en conferenties met meesters van wereldklasse.
Mijn doel is om het esthetische beeld van uw gezicht te verbeteren en te verzorgen. Esthetische gezichtsschoonheid is het streven van elke vrouw. Met behulp van permanente make-up streef ik ernaar om uw gelaatstrekken subtiel en esthetisch te accentueren.

Ik nodig u vriendelijk uit om mij te bezoeken voor procedures van de hoogste kwaliteit. Ontspanning, goede tijd- gegarandeerd!

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.