Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


WAT IS PRP?

PRP (Platelet Rich Plasma, bloedplasma rijk aan bloedplaatjes) bestaat al meer dan 20 jaar in deze behandelvorm. De werkzaamheid zit in groeifactoren die van nature in het bloed aanwezig zijn en de groei van haar en huid helpen verbeteren of zelfs genezen.
PRP-injecties zijn pijnloos en relatief eenvoudig uit te voeren. Belangrijkste is dat het resultaat in meer dan 80% van de gevallen zeer goed is, ongeacht de problematiek.

PRP behandeling

Wie kan een PRP-behandeling ondergaan?

Iedereen is anders

Alle gezonde mensen kunnen een PRP-behandeling ondergaan en resultaat boeken.
Hoeveel behandelingen u precies nodig heeft, hangt af van uw vertrekpunt. Uw wensen en verwachtingen worden tijdens het eerste consult besproken. We adviseren meestal 3 tot 4 behandelingen zodat het lichaam de positieve processen door PRP zelf kan activeren.
Omdat alle mensen verschillend zijn en anders leven, zijn ook de resultaten bij elke patiënt na een PRP-behandeling anders.

Mannen en vrouwen

Een PRP-behandeling is voor zowel mannen als vrouwen een mogelijkheid. Er is geen onderscheid tussen de geslachten waar het op de behandeling en resultaat aankomt.
We behandelen patiënten van 18 jaar, maar ontvangen ook cliënten die ouder zijn dan 70 jaar. Niemand is te oud om te veranderen. Bovendien zijn de resultaten zeer succesvol voor bijna al onze cliënten, ondanks dat elk mens onder verschillende omstandigheden en medische condities start met de behandeling.

Hoe werkt het?

Verdoving/Anesthesie
Wij bieden onze patiënten een verdovingscrème aan die gebruikt kan worden voor de PRP-injecties.

Centrifuge

Na afname van het bloed worden de buisjes in een centrifuge geplaatst. Hierin draaien de buisjes bijna 10 minuten lang met een hoge snelheid, zodat het bloed zich scheidt in verschillende onderdelen: rode bloedcellen, witte bloedcellen en het gele plasma. Centrifuge van het bloed is een proces dat heel precies moet gebeuren. Onze experts weten hoe snel en hoe lang de monsters moeten draaien voor het beste resultaat.

Injecteren van vloeistof

Nadat alle groeifactoren zijn verzameld in kleine spuiten, zal onze deskundige het plasma injecteren. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van kleine spuiten en dunste naalden om het injectie-gaatje zo klein mogelijk te laten zijn. Iedereen kan de behandeling zonder problemen ondergaan en de meeste cliënten gaan na de behandeling weer door met hun dagelijkse werkzaamheden. Na de behandeling kan er een lichte roodheid van de huid ontstaan. Dit duurt hooguit een paar uur.

PRP-behandeling voor en na een haartransplantatie

PRP-behandeling zorgt er namelijk voor dat de overlevingskans van de getransplanteerde haarzakjes nog groter wordt. En tegelijk zorgt het voor een snellere en betere genezing van uw hoofdhuid. Full beauty clinics geeft een PRP-haarbehandeling ook vaak voorafgaand aan een haartransplantatie of als u net een haartransplantatie hebt gehad. De hoofdhuid wordt goed doorbloed en gevoed, waardoor uw haarzakjes er optimaal kunnen leven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Bij het ondergaan van alleen een PRP-behandeling adviseren wij in het eerste jaar vier behandelingen. Voor het beste resultaat krijgt u de eerste 2 behandelingen om de maand en hierna om de 3 tot 4 maanden. De jaren daarna kan het aantal behandelingen gehalveerd worden.

De PRP-behandeling is snel, vellig en u voelt er bijna niets van. En omdat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen bloed is er praktisch geen kans op infecties.

Gezichtsbehandeling Vampier-facelift PRP

Wilt u een jongere, stralende en verbeterde huidstructuur? Heeft u last van volumeverlies of rimpels? Of wilt u uw acnelittekens verwijderen en uw huid verjongen met uw eigen bloed? Dan kunt u terecht bij FBC in DenHaag voor een Vampire facelift PRP-behandeling voor uw gezichtshuid.

PRP behandeling
Wat is een Vampire-facelift?

Een Vampire facelift is een cosmetische huidbehandeling zonder plastische chirurgie en staat ook bekend als een PRP-facelift, PRP-behandeling, PRP-plasmabehandeling.

Waarom een PRP-behandeling?

Een PRP-behandeling of vampire behandeling heeft verschillende voordelen:

  • vermindert het volumeverlies
  • Het vermindert de rimpels
  • Het verbetert de huidtextuur, huidskleur of huidstructuur
  • Het verjongt het gezicht (nieuw en jonger weefsel)
  • Het vervaagt fijne lijntjes
  • Het vermindert de verslapping van de huid
  • Het laat geen littekens achter
PRP-haarbehandeling kosten en prijzen
Behandeling Prijzen
PRP haar-behandeling 1 maal € 380,00
PRP haar-behandeling pakket 3 maal € 990,00
PRP haar-behandeling pakket 4 maal € 1300,00
PRP haar-behandeling pakket 5 maal € 1550,00
De prijzen voor een PRP-gezichtsbehandeling (Vampire-Facelift)
Behandeling Prijzen
PRP gezichts-behandeling 1 maal € 290,00
PRP gezichts-behandeling pakket 3 maal € 800,00
PRP gezichts-behandeling pakket 4 maal € 1000,00
PRP behandeling

Vrijblijvend intakegesprek inplannen voor gratis advies:

Maak een afspraak bij onze ervaren cosmetisch arts, doctor Sarras
BIG-nummer: 29048591401

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.