Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


REYU

Het klinkt veelbelovend, biofeedback als nieuwe duurzame methode voor een jonger en frisser uiterlijk. REYU BioFeedback, een nieuwe baanbrekende behandeling die op een natuurlijke manier de tijd zomaar 10 tot 20 jaar terug kan zetten.

Indicaties en resultaten bij de Reyu behandeling

  • Meer volume op jukbeenderen en lippen
  • Lifting van gelaat bij kaaklijn, hals, oogleden, wenkbrauwen
  • Betere relaxatie van de spieren
  • Rimpels: fijne lijntjes, expressie lijnen, losse huid, elastosis en diepe groeven
  • Pigmentatie – PIHP – Melasma
  • Acne/acne gevoelige huid: comedone, pustels, vergrote poriën
  • Couperose – telangectasiën – Rosacea
  • Haaruitval
  • Meer haar door activatie van slapende haarfollikels – 30.000 haren (25-50 jaar).

Dr Karavani: Beste patiënt,

Hoewel we in staat zijn ons uiterlijk te verbeteren en veroudering van buitenaf tegen te gaan, hebben recente ontdekkingen aangetoond dat er ook een andere weg is.

Alle delen van ons lichaam zijn namelijk verbonden met de belangrijkste organen die impulsen genereren om het lichaam te voeden. Deze worden de Centrale Organen genoemd, zoals de hersenen, het hart en de darmen. Wanneer verbindingen degenereren door ouderdom en een slechte levensstijl, veroudert ons lichaam. We verliezen haar, krijgen rimpels en vlekken en ons gezicht verliest zijn volume en frisheid.

REYU is een nieuwe technologie om deze verbindingen te regenereren en zo veroudering van binnenuit te keren. Het is natuurlijk, 100% veilig en duurzaam. Na elke sessie ziet u er geweldig en ontspannen uit. Na ongeveer 4 sessies zijn de resultaten zichtbaar en blijven dat ook na verloop van tijd.

Voeg een natuurlijke techniek toe aan uw behandelplan voor meer resultaten die langer aanhouden.

Met REYU help je de natuur een handje om zichzelf van binnenuit te herstellen.

Karavani

2

De REYU behandelingen werken in kuur vorm. Natuurlijk kunt u een losse behandeling boeken als u deze eerst wilt ervaren.

U start vandaag en komt om de week terug voor een vervolgbehandeling.

Onze richtlijnen zijn afhankelijk van uw leeftijd en huidconditie. Een verouderde huis waar weinig tot geen aandacht aan is besteed zal meer behandelingen nodig hebben voor een goed resultaat. Vanaf 30 jaar 4 keer, vanaf 40 jaar 4 tot 5 keer. Vanaf 50 jaar 5 tot 6 keer. Vanaf 60 jaar raden wij 6 tot 7 behandelingen aan voor een permanent resultaat. U moet jaarlijks terugkomen om het bij te houden. U kunt er ook voor kiezen om na de eerste kuur na 12 weken terug te komen en te kijken of u nog extra behandelingen wenst. Voor de haarbehandeling heeft u minimaal 7 (max 12) behandelingen nodig voor een haargroei tot van 40%. De haarbehandeling is aan te raden tot maximaal 55/60 jaar.

Met REYU krijgt u uw haargroei terug hoe het 10 tot 20 jaar geleden was.

U mag de kuur ook in delen per behandeling betalen:

Intake (wordt verrekend bij behandeling) €30,00 - 20 minuten
Migraine behandeling €250,00 - 60 minuten
Migraine behandeling €950,00 - 4 x 60 minuten
Gelaatsbehandeling €195,00 - 45 minuten
Gelaatsbehandeling €750,00 - 4 x 45 minuten
Hals behandeling €135,00 - 45 minuten
Hals behandeling €500,00 - 4 x 45 minuten
Hals en gelaat (meest geboekt!) €250,00 - 75 minuten
Hals en gelaat €1000,00 - 4 x 75 minuten
Haar behandeling incl. wassen €300,00 - 60 minuten
Haar behandeling incl. wassen €2100,00 (tijdelijk €1500,00) - 7 x 60 minuten

Over REYU

De Natuurlijke Revolutie is gericht op het activeren van ons interne zelfgenezingsproces. De sleutel tot onze schoonheid en gezondheid berust op de integriteit van de natuurlijke paden die al onze organen verbinden met ons interne centrale commando. Wanneer deze natuurlijke biofeedbacklussen worden beïnvloed door veroudering, levensstijl of trauma, raken de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel. Verzakking van de huid en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of urinaire en seksuele ongemakken zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Maak kennis met Reyu, een behandeling die gebruikmaakt van onze natuurlijke lichaamsstromen, zoals het zenuwstelsel en het vasculaire systeem, met behulp van bewezen biofeedbacklustechnologie. Met behulp van microstromen herstellen we functies in uw lichaam die zijn aangetast door veroudering. permanent.

Doe mee met de natuurlijke revolutie met Reyu.

REYU 1

Behandelingen

Herstel je nerveuze en vasculaire biofeedback loops en maak gebruik van je eigen bronnen van zelfgenezing, de manier waarop de natuur het leven heeft ontworpen om te gedijen. De slimme weg naar resultaat op de lange termijn.

Gezichtsverjonging

Laat je huid stralen, vermijd expressielijnen en lift je gezicht op een natuurlijke manier. Door de biofeedbacklussen te activeren, kunt u niveaus van verjonging bereiken die zelfs een operatie niet kan bereiken. Het opheffen van wenkbrauwen en oogleden, het corrigeren van een verslapt gezicht of hals, liggen ruimschoots binnen het bereik van REYU.

Haarbehandeling

Herstel je slapende haarzakjes in 12 weken en bereik tot 30% meer haar op een natuurlijke manier. Met gemiddeld 30.000 extra haren en geen downtime is REYU een gamechanger. REYU werkt ook uitstekend als nazorg voor getransplanteerd haar en heeft een regenererende werking op grijze haren.

Een levenslange carrière in de esthetiek

Dr. Karavani heeft zijn leven gewijd aan esthetiek en anti-aging. In zijn meer dan 30-jarige carrière heeft hij in zijn kliniek invasieve en niet-invasieve esthetische behandelingen uitgevoerd, zoals injectables en op energie gebaseerde apparaten. Sinds 2004 heeft hij natuurlijke methoden geïmplementeerd in zijn huidige technieken. In 2017 resulteerde dit in de ontwikkeling van biofeedback technologie voor natuurlijke verjonging. REYU is zijn nieuwste versie van Biofeedback. Het apparaat is geperfectioneerd en aangepast aan de verschillende behoeften van elk orgaan.

De Toekomst is zelfgenezing vanuit het lichaam

Natuurlijk verbinden

We willen het maximale uit het leven halen, persoonlijk, sociaal en professioneel. We hebben altijd aan de top gestaan. Maar de laatste tijd begint de leeftijd tegen ons te werken.

We verwelkomen een gezondheids- en schoonheidsbehandeling omdat we de beste versie van onszelf willen blijven. Maar alleen als het op onze voorwaarden is. Dit betekent het vermijden van kunstmatige uitingen of langdurige bijwerkingen. We houden het graag natuurlijk.

Tot nu toe was de medische wereld gericht op het verkrijgen van een effect door medicijnen en ingrepen. Wat als er een natuurlijke manier is om ons lichaam van binnenuit te genezen, op een niet-invasieve manier?

REYU De Natuurlijke Revolutie verlegt het accent naar de activering van een intern zelfgenezingsproces. De integriteit van de natuurlijke paden die al onze organen verbinden met ons interne centrale commando is de sleutel tot onze schoonheid en gezondheid. Wanneer deze natuurlijke Biofeedback-lussen worden aangetast, worden de organen die ermee verbonden zijn disfunctioneel en beginnen ze te verouderen. Huidverslapping en volumeverlies in het gezicht, haaruitval, pijnlijke gewrichten of genitale kwalen zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Maak kennis met Reyu, een behandeling die onze natuurlijke lichaamsstromen aanboort, zoals het zenuwstelsel en het vaatstelsel, met behulp van bewezen Biofeedback loop technologie. Met behulp van microstromen, herstellen we functies in uw lichaam die door veroudering zijn aangetast. Permanent.

Vanaf vandaag kan iedereen zich weer zelfverzekerd voelen. Zonder gedoe, downtime, blessures of bijwerkingen. Betaalbaar, natuurlijk en op uw voorwaarden...

Doe mee aan de natuurlijke revolutie met REYU

De moderne geneeskunde heeft ons leven meer dan ooit verlengd. Daardoor is veroudering onze belangrijkste oorzaak van fysieke achteruitgang geworden. Verergerd door een slechte levensstijl. Veroudering brengt onze gezondheid, schoonheid en autonomie in gevaar.

Momenteel bestaat het antwoord op veroudering voornamelijk uit lokale behandelingen van de aangetaste organen.Maar er is een andere manier. Recente studies hebben de mechanismen onthuld over hoe de natuur onze cellen gezond houdt. Alle cellen en organen zijn verbonden met het centrale zenuwstelsel via natuurlijke paden, die in een lus lopen en informatie heen en weer laten circuleren.
We noemen ze de Biofeedback lussen.
Veroudering tast deze lussen en de daarmee verbonden organen aan.
Een verslapte huid, haaruitval, pijnlijke gewrichten of genitale kwalen zijn het gevolg van deze ontkoppeling.

Op basis van de wetenschap hebben Dr. Karavani, een team van universitaire ingenieurs en internationale therapeuten een functionele methode ontwikkeld die het probleem bij de wortel oplost. Deze methode verbindt onze weefsels opnieuw met ons centrale zenuwstelsel, door onze Biofeedback-lussen te activeren en te regenereren.

Deze methode heeft bewezen voordelen. Het gebruikt een zorgvuldig geprogrammeerde micro-stroom. We volgen speciaal ontworpen protocollen met twee afzonderlijke elektroden. De ene is verbonden met het orgaan en de andere met het centrale zenuwstelsel.
Er ontstaat een natuurlijke activering aan beide uiteinden van de lus. Dan begint onze eigen kracht om te regenereren!

Slapende haarzakjes, vermoeide en verslapte gezichten, verzwakte genitale functies of pijnlijke gewrichten krijgen hun jeugdige kracht terug. Weefsels normaliseren en genezen, waardoor vele huidaandoeningen zoals acne, bruine vlekken, droge of vette huid worden opgelost.

Biofeedback is moeiteloos, veilig en pijnloos.
Het effect is natuurlijk.
De behandeling is goedkoop.
De resultaten zijn duurzaam omdat het herstel van binnenuit komt.

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.