Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Cosmetisch tanden bleken Den Haag

Glimlachen en lachen worden gezien als tekenen van zelfverzekerdheid en geluk. Hoe meer we lachen en glimlachen, des te beter we ons voelen. Een zelfverzekerde glimlach is de manier om anderen aan te trekken en om indruk te maken. Voelt u zich wel eens ongemakkelijk door de kleur van uw tanden? Bij Full Beauty Clinics kunnen we uw gebit weer een glans geven door uw tanden te bleken bij ons nieuwe en moderne kliniek.

Waardoor verkleuren uw tanden?

De kleur van tanden en kiezen is bij iedereen verschillend. Iedereen heeft van nature witte tanden. Toch kunnen bij sommige mensen de tanden iets geler zijn. Tanden verkleuren bijvoorbeeld wanneer u ouder wordt. Ook kunnen de tanden verkleuren wanneer u vaak koffie, thee, gekleurde dranken zoals cola en rode wijn drinkt of door het roken van sigaretten en sigaren.

Doet het pijn om uw tanden te bleken?

Nee, het bleken van uw tanden wordt niet als pijnlijk ervaren. Wel kan het zijn dat tijdens en na de behandeling uw tanden gevoelig aanvoelen. Dit duurt meestal niet lang en zal 24 uur na de behandeling zijn verdwenen.

Tanden bleken

Veilig tanden bleken met mega white bleekgel tot maar liefst 6 tot 12 tinten witter!

Prijzen:  
1x bleekbehandeling mega white in max 75 minuten (maximaal resultaat) € 90,00 - 75 minuten
Kuur 3x bleekbehandeling mega white van 60 minuten per keer per maand € 220,00 - 60 minuten (3x)
nails
Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.