Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.


Spieropbouw met EM BODY CONTOURING, u relaxt terwijl uw spieren werken

U kunt nu aan spieropbouw doen met de EM BODY CONTOURING, een nieuw revolutionair toestel om spieren te kweken. Deze techniek werkt op basis van elektromagnetische straling met een hoge frequentie, vergelijkbaar met een MRI-scan. Hierdoor ontstaan er 25 000 spiercontracties tijdens een 30 minuten durende behandeling, waarin u lekker kan ontspannen terwijl uw spieren getraind worden.

Hoe werkt spieropbouw met EM BODY CONTOURING?

Met EM BODY CONTOURING ondergaan uw spieren een intensieve spieropbouw. Uw spieren versterken zonder dat u in beweging bent. EM BODY CONTOURING maakt een magnetisch veld en werkt daardoor zeer diep in op de huid én spieren. Van binnenuit stimuleert deze behandeling contracties. Na de behandeling zal u voelen dat de spieren intensief hebben gewerkt.

Toch zal er weinig tot geen spierpijn optreden, doordat het melkzuur bij het gebruik van de EM BODY CONTOURING meteen wordt afgevoerd tijdens de spieropbouw. Ideaal dus! Om uw lichaam op te bouwen en te verstevigen, geniet u het best van twee tot vier sessies per maand. Doordat uw spieren zich versterken, kunt u ook duidelijk een verschil zien in de huidverbetering van uw lichaam.

Em Contouring
Em Contouring
Em Contouring

Train op een relaxte manier uw spieren

Voor optimale spieropbouw, adviseren wij een kuur EM BODY CONTOURING van vier behandelingen – twee behandelingen per week – die indien nodig herhaald kunnen worden tot het gewenste resultaat bereikt is. Voor het behoud van een optimaal resultaat kan u het best één maal per maand een opvolgingssessie inplannen. Plan dan ook snel uw afspraak in en ervaar zelf het snelle effect van deze behandeling. Wij bezorgen de confident-boost die u nodig heeft! Indien gewenst goed te combineren met onze after lipo-massages die vet en vocht afdrijft en voor een gestroomlijnd silhouet.

Wat kunt u verwachten?

Ons lichaam bestaat uit 30 – 40% spieren. Daarom is deze techniek een ware innovatie. Tijdens de spiercontracties wordt er veel vet verbrand. Zoveel dat zelfs vetcellen ten gronden gaan. Er is door studies vastgesteld dat gemiddeld 19% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Daardoor zal u onmiddellijk na de behandeling voelen dat uw spieren versterken. De echt positieve resultaten kan u twee tot vier weken na de laatste behandeling verwachten. De verbetering van de spieropbouw met de EM BODY CONTOURING zal zich daarna nog verder doorzetten. Voor u het weet; loopt u zelfverzekerd de deur uit met een gezond en stevig lichaam. Wanneer u voor een optimaal lichaamsfiguur wilt gaan, kunt u deze sessies ook goed combineren met cryolipolyse, waarmee u ongewenst vet kan verbranden.

Em Contouring
Prijzen
Intake Gratis
EM Contouring Armspieren 30 min.
€ 100,-
4x sessies 350,-
EM Contouring Beenspieren 30 min.
€ 100,-
4x sessies 350,-
EM Contouring Rugspieren 30 min.
€ 100,-
4x sessies 350,-
EM Contouring BuikSpieren 1 sessie 30 min.
€ 100,-
4x sessies 350,-
EM Contouring ButtLift 1 sessie 30 min.
€ 100,-
4x sessies 350,-
EM Contouring hele lichaam 180 min.
€ 400,-
4x sessies 1500,-

Combinatie pakketten met korting bespreekbaar.

Afspraak
maken

Heeft u interesse in deze behandeling? Bel 070 23 900 22 of vul het reserveringsformulier in.